Linnapaisti

KONTTIAHO HIGHLAND RANCH

Valmistusohjeet

1 kg naudan sisäpaisti
öljyä
suolaa

keitinliemi:
vettä
suolaa
1 sipuli lohkoina
1 varsisellerin varsi paloina
1 porkkana lohkoina
6 anjovisfileetä
3 rkl punaviinietikkaa
3 piparkakkua muruina
1 laakerinlehti
6 maustepippuria

kastike:
6 dl keitinlientä
2 dl kuohukermaa
anjovislientä

suuruste:
2 rkl pehmeää voita
2 rkl vehnäjauhoja

Ota liha huoneenlämpöön kahta tuntia ennen valmistusta. Ruskista paisti ja mausta suolalla sekä pippurilla. Työnnä paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan keskelle. Pane suolalla maustettu vesi kiehumaan kattilaan. Lisää ruskistettu paisti ja kerää reikäkauhalla vaahtoa niin kauan kuin sitä muodostuu. Lisää liemeen mausteet ja hauduta paistia uunissa tai liedellä noin kaksi tuntia ja kun mittari näyttää 65-70 astetta.

Nosta paisti liemestä ja kääri leivinpaperiin ja sen jälkeen alumiinifolioon. Siivilöi liemi ja keitä kokoon tarvittaessa. Lisää liemeen kerma ja kiehauta.

Valmista suurus, vatkaa voin joukkoon jauhot. Suurusta kastike, vatkaa suurus kiehuvan liemen joukkoon. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä viisi minuuttia.

Viipaloi paisti ja valuta kastiketta päälle. Tarjoa paistettujen porkkana- ja lanttusuikaleiden kanssa.

Resepti: Maija Silvennoinen

 

Ole yhteydessä

Konttiaho Highland Ranch
Suomäentie 174
43490 KANGASAHO

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Scroll to Top