Haikkupata

KONTTIAHO HIGHLAND RANCH

Valmistusohjeet

1 kg paistisuikale
100 g sipuli
1-2 kpl valkosipulin kynsi
0,5 l vesi / lihaliemi
30 ml tomaattisose
5 ml ruokosokeri
15 ml soijakastike
mustapippuri
suola
kerma tai smetana

Anna sulatetun paistisuikaleen lämmetä huoneenlämmössä ainakin puolisen tuntia. Hienonna sipulit. Ruskista liha kuumalla pannulla pienissä erissä. Siirrä ruskistetut suikaleet pataan hautumaan. Lisää sipulit ja tomaattisose sekä muut mausteet ja neste. Anna hautua padassa miedolla lämmöllä tunnin verran. Lisää halutessasi tilkka kermaa tai smetanaa. Tarkista maku ja tarjoa perunasoseen tai muun lisäkkeen kera.

Ole yhteydessä

Konttiaho Highland Ranch
Suomäentie 174
43490 KANGASAHO

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

Scroll to Top