Konttiaho Highland Ranch

PUHDASTA RUOKAA RAKKAUDELLA

Konttiaho Highland Ranch sijaitsee Keski-Suomessa Karstulassa. Historiamme ulottuu aina perustamisvuoteen 1851. Vuosien varrella perinteikäs tilamme on toiminut niin lypsy-, karja- kuin kasvinviljelytilana. Vuonna 1985 maatalouden liitännäiselinkeinona aloitettiin turvetuotanto. Nykyään turvetuotannosta poistuneet suoalueet on kunnostettu pelloiksi eläinten tarpeisiin. Lypsylehmistä luovuttiin vuonna 1995, jolloin tilalla siirryttiin luonnonmukaiseen tuotantotapaan ja kasvinviljelyyn.

Sukupolvenvaihdoksessa 2009 Reijo ja Kaisa-Liisa luovuttivat tilan Markukselle ja syksyllä 2013 kertaalleen lopetettu lypsytila palautettiin karjatilaksi kun ensimmäiset ylämaannaudat asettuivat tilalle. Alkoi Konttiaho Highland Ranchin aika.

Tilanhoitoa hyvinvoinnin ehdoilla

Nyt 2020-luvun kynnyksellä kehitämme toimintaamme hiljalleen itsemme näköiseksi. Kokonaisuus hakee vielä muotoaan, mutta tekemisemme kantavana ajatuksena on eläinten, ympäristön ja perheen hyvinvointi. Haluamme olla ylpeitä siitä mitä teemme. Tuottaa puhdasta ja laadukasta ruokaa kestävästi ja rakkaudella raviten.

Konttiahon perhe ja eläimet

Markus vastaa tilan ylläpidosta, eläinten hoidosta ja peltotöistä sekä ihan vain muutaman paperin pyörittämisestä mitä työhön nykyään liittyy. Positiivinen elämän asenne, huumori ja avoin mieli sekä rento ja reipas tekemisen meininki ovat hänen vahvuuksiaan. Markus tykkää visioida ja pohdiskella tulevaa, hän uskaltaa tarttua uusiin haasteisiin ja mielellään hyödyntää tekniikkaa siinä missä se on mahdollista. Tilan töiden vastapainoksi Markus toimii seura- ja järjestötehtävissä.

Maarit siirtyi tilan töihin muutamia vuosia sitten työskenneltyään aikaisemmin keittiöalalla. Tilan toimet lihan myynnistä aputöihin, leikkuuohjeisiin ja markkinointiin ovat Maaritin juttuja. Näiden lisäksi hän tekee oman toiminimen AavaSydän alla Äänimaljahierontaa, Sointukylpyjä ja energiahoitoa.

Tulevaa sukupolveamme edustavat perheen nuoret Miro ja Roni.

Eläimemme ovat opettaneet meitä kiireettömyyteen. Verkkainen työtahti sopii haikuille parhaiten. Eläimet aistivat hoitajansa levottomuuden ja palkitsevat kiireettömän yhteistyön sujuvalla käytöksellä. Aika mielettömiä tyyppejä, muistuttavat meitä päivittäin hetken tärkeydestä!

Poju ja Harley, tanskalais-ruotsalaiset pihakoiramme, hoitavat tilan juoksevat asiat. Pojat haukkuvat tutut ja tuntemattomat ja rakastavat rapsutuksia sekä traktorin kyytiä. Tilan touhuissa aina mukana.

Haluamme olla ylpeitä siitä mitä teemme. Tuottaa puhdasta ja laadukasta ruokaa eettisesti ja rakkaudella raviten.
Kasvatamme karjamme kestävästi ja luonnonmukaisesti. Suomalainen luonto raikkaine vesineen ja puhtaine nurmineen tarjoaa karjankasvatukselle erinomaisen lähtökohdan. Puhtaus ja ekologisuus näkyvät eläintemme hyvinvointina ja takaavat sen, että lihatuotteemme ovat korkealaatuisia ja herkullisia.
Konttiahon tila 1960-luvulla. | Konttiaho farm in the 1960's.
Konttiahon tila 1960-luvulla. | Konttiaho farm in the 1960's.
Harley
Harley
Nataly
Nataly
Poju
Poju

Konttiahon herkulliset lihatuotteet

Tutustu tuotteisiimme ja tilaa suoraan maatilaltamme!

Ole yhteydessä

Konttiaho Highland Ranch
Suomäentie 174
43490 KANGASAHO

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Sääsuoja asutettuna ☔️❄️ eikä hetkeäkään liian aikaisin. Kovin märäksi kävi keli, mutta nyt kelpaa pötkötellä kuivalla alustalla. ... See MoreSee Less

Sääsuoja asutettuna ☔️❄️ eikä hetkeäkään liian aikaisin. Kovin märäksi kävi keli, mutta nyt kelpaa pötkötellä kuivalla alustalla.

Comment on Facebook

Komea on ja hyvin valaistu 👍

Tehokkaita nuo uudet ledivalot 1kpl/6*20 m välikössä.

Kunnon paisti taipuu moneksi. Iloa marraskuuhun saat vaikka tekemällä makumatkan lämpimään. Tässäpä siskoni resepti jakoon.

Puoti avoinna tänään kello 17 saakka.

Haikkupata
1 kg Luomu Ylämaannaudan paistia

Marinadi
1 dl soijakastiketta
1 dl öljyä
1/2dl tummaa siirappia
2 cm pala tuoretta inkivääriä raasteena
2 valkosipulin kynttä
2 tl mustapippuria
2 tl soodaa

Sekoita raaaka-aineet ja anna marinoitua vähintään 2h tai mielellään yön yli.

Kastike
30 ml kalakastiketta
30 ml osterikastiketta
60 ml soijakastiketta
<1 dl sokeria
4 cm pala inkivääriä raasteena
1 sitruunan mehu
1 limen mehu
2 dl vettä
2 ti maizenaa

Lämmitä vesi, sulata sokeri ja lisää muut aineet. Suurusta ja lisää kypsennettyjen lihojen päälle. Lisää kasviksia sekaan makusi mukaan.
... See MoreSee Less

Kunnon paisti taipuu moneksi. Iloa marraskuuhun saat vaikka tekemällä makumatkan lämpimään. Tässäpä siskoni resepti jakoon. 

Puoti avoinna tänään kello 17 saakka.

Haikkupata
1 kg Luomu Ylämaannaudan paistia 

Marinadi 
1 dl soijakastiketta
1 dl öljyä
1/2dl tummaa siirappia
2 cm pala tuoretta inkivääriä raasteena
2 valkosipulin kynttä
2 tl mustapippuria
2 tl soodaa

Sekoita raaaka-aineet ja anna marinoitua vähintään 2h tai mielellään yön yli. 

Kastike
30 ml kalakastiketta
30 ml osterikastiketta 
60 ml soijakastiketta

Comment on Facebook

Kyllä kuulostaa herkulliselta😛☺️

2 months ago

Konttiaho Highland Ranch

... See MoreSee Less

Maailman ensimmäinen suomalaisen ruoan päivä on tänään. Valitaan siis maistuvia, puhtaita ja vastuullisia kotimaisia raaka-aineita ruokapöytäämme tänäänkin.

Juhlan kunniaksi arvomme tätä julkaisua kommentoineiden kesken 50€ arvoisen tuotekassin. Mitä tuotteitamme sinä toivoisit kassista löytyvän? Oletko jo maistanut Highland kebabia tai Auranakkeja?

Arvonta suoritetaan 4.9.2019 klo 22.00 eikä Facebook ole osallisena tähän arvontaan.
... See MoreSee Less

Maailman ensimmäinen suomalaisen ruoan päivä on tänään. Valitaan siis maistuvia, puhtaita ja vastuullisia kotimaisia raaka-aineita ruokapöytäämme tänäänkin. 

Juhlan kunniaksi arvomme tätä julkaisua kommentoineiden kesken 50€ arvoisen tuotekassin. Mitä tuotteitamme sinä toivoisit kassista löytyvän? Oletko jo maistanut Highland kebabia tai Auranakkeja? 

Arvonta suoritetaan 4.9.2019 klo 22.00 eikä Facebook ole osallisena tähän arvontaan.

Comment on Facebook

Arvonnan voittaja Oskari, paljon Onnea! tervetuloa noutamaan tuotekassi tilalta.

Kotimainen kunniaan. 👍

Kaikki kelpaa, kun on kotimaista ja lähiruokaa 🤗❤

Kaikki kelpaa 😊

Mukana arvonnassa. Mainittuja tuotteita en ole testannut. Oikea kokoliha minulle olisi iloinen yllätys arvontakassissa.

Molemmat kuulostaa todella hyvältä !😊

Kotimaista tottakai!

Kaikki käy!!

Kaikkea mitä mahtuu viiteenkymppiin!

Makkarat oli erinomaisia 😋 Nakit ja kebabit on testaamatta 👍

Auranakit, nam! =P Isännälle jotain tulisempaa ja meille muille perheenjäsenille kelpaa perusliha. Ei oo väliä onko tölkkiä tai makkaraa vai könttiä tai piffiä. Kaikki mänöö varmasti. Ai niin ja jos on jauhelihaa, voisin tehdä niistä herkullisia lihapullia yhteistyössä hirvenlihan kanssa. =)

Kaikki tuotteet on maistuvia mut auranakki kuulostaa aika hyvältä..👌

Auranakit olis ihan mun juttu, lapsi ottais mieluummin perusnakkeja =) Kaikki tulee kyllä käytettyä <3

Kebabia olisi kiva testata, jauheliha olisi tuttu ja varma valinta!

Kotimaisia

Kebabit ja Nakit vielä kokeilematta. Kotimaista mahdollisimman usein 🙂

Auranakit kuulostaa aikas hyvälle...👌

hyvältä kuulostaa aura nakki

Kebabia ja jauhelihaa olisi kassissa hyvää 😋

Lihasäilykkeitä ja tietysti noita auranakkeja 😛😊

Jauhelihaa ja auranakkeja ainakin olis hyviä kassissa.

Mukana ja auranakit olis kiva löytää kassista 👍

Auranakit kuulostaa herkulliselta!😊

Auranakit kuulostais kyllä 👌🏻

Brasialainen pihvikarja

View more comments

12mm sade ei ole juurikaan tuonut muutosta maaston vesitilanteeseen. Ojat ja purot edelleen yhtä kuivia. Tänään testissä puolikas IBC konttijuomakuppi 500l sillä pärjäillään huomiseen. ... See MoreSee Less

12mm sade ei ole juurikaan tuonut muutosta maaston vesitilanteeseen. Ojat ja purot edelleen yhtä kuivia. Tänään testissä puolikas IBC konttijuomakuppi 500l sillä pärjäillään huomiseen.

Comment on Facebook

Meillä 23 milliä ...

21,5 milliä täällä tullu vettä

Scroll to Top