Konttiaho Highland Ranch

PURE FOOD MADE WITH LOVE

Konttiaho Highland Ranch is situated in Karstula, in the very heart of Finland. Our history goes back all the way to 1851 when the farm was established. Throughout the years our farm has focused on either dairy cattle, beef cattle or crop production. In 1985 peat production was started alongside farming. Nowadays the former peat production areas have been transformed into fields for the animals. In 1995 we started to focus on organic farming and crop production instead of dairy cattle.

The farm was handed over to Markus by his parents Reijo and Kaija-Liisa in 2009. In autumn 2013 the very first Highland cattle arrived in the farm. This was the beginning of the present Konttiaho Highland Ranch.

Farming with Wellbeing as a Priority

In the wake of the 2020´s we are gradually changing our ranch. In the heart of all our work is the concern of the wellbeing of the animals, the environment and the family. We want to take pride in our work. Our aim is to produce fresh quality food both ethically and lovingly.

Konttiaho Family and Animals

Markus takes care of the ranch duties, animal care, fields and paper work. He has a positive outlook in life and approaches everything with a light heart and an open mind. He is ambitious and likes to ponder about the future, taking heed of new challenges and new technologies whenever it is possible.

Maarit has formerly worked in the catering industry. She gives her helping hand with the farm, handling the beef and taking care of the sales and marketing. She also runs her own business Aavasydän providing sound bowl massage and energy therapy for her customers.

Miro and Roni are the future generation of Konttiaho.

Our animals have taught us the importance of taking it easy. Highland cattle like to take it slow. They are very sensitive of their owners moods and peaceful handling is always rewarded with smooth behavior. Amazing animals, always reminding us of the importance of the now and here!

Poju and Harley are our Danish-Swedish Farmdogs that take care of the running matters. The boys like to bark both the known and the unknown, they love getting attention and adore tractor rides.

We want to take pride in our work. Our aim is to produce fresh and quality food both ethically and lovingly.
We raise our cattle in a sustainable and ecological way. The Finnish nature with its' fresh water and clean grass pastures provides an excellent environment for cattle breeding. Our animals are healthy and their beef of the highest quality.
Konttiahon tila 1960-luvulla. | Konttiaho farm in the 1960's.
Konttiahon tila 1960-luvulla. | Konttiaho farm in the 1960's.
Harley
Harley
Nataly
Nataly
Poju
Poju

Buy delicious Konttiaho beef!

See our products and order beef directly from the ranch.

Contact Us

Konttiaho Highland Ranch
Suomäentie 174
43490 KANGASAHO
Finland

oiva100

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Sääsuoja asutettuna ☔️❄️ eikä hetkeäkään liian aikaisin. Kovin märäksi kävi keli, mutta nyt kelpaa pötkötellä kuivalla alustalla. ... See MoreSee Less

Sääsuoja asutettuna ☔️❄️ eikä hetkeäkään liian aikaisin. Kovin märäksi kävi keli, mutta nyt kelpaa pötkötellä kuivalla alustalla.

Comment on Facebook

Komea on ja hyvin valaistu 👍

Tehokkaita nuo uudet ledivalot 1kpl/6*20 m välikössä.

Kunnon paisti taipuu moneksi. Iloa marraskuuhun saat vaikka tekemällä makumatkan lämpimään. Tässäpä siskoni resepti jakoon.

Puoti avoinna tänään kello 17 saakka.

Haikkupata
1 kg Luomu Ylämaannaudan paistia

Marinadi
1 dl soijakastiketta
1 dl öljyä
1/2dl tummaa siirappia
2 cm pala tuoretta inkivääriä raasteena
2 valkosipulin kynttä
2 tl mustapippuria
2 tl soodaa

Sekoita raaaka-aineet ja anna marinoitua vähintään 2h tai mielellään yön yli.

Kastike
30 ml kalakastiketta
30 ml osterikastiketta
60 ml soijakastiketta
<1 dl sokeria
4 cm pala inkivääriä raasteena
1 sitruunan mehu
1 limen mehu
2 dl vettä
2 ti maizenaa

Lämmitä vesi, sulata sokeri ja lisää muut aineet. Suurusta ja lisää kypsennettyjen lihojen päälle. Lisää kasviksia sekaan makusi mukaan.
... See MoreSee Less

Kunnon paisti taipuu moneksi. Iloa marraskuuhun saat vaikka tekemällä makumatkan lämpimään. Tässäpä siskoni resepti jakoon. 

Puoti avoinna tänään kello 17 saakka.

Haikkupata
1 kg Luomu Ylämaannaudan paistia 

Marinadi 
1 dl soijakastiketta
1 dl öljyä
1/2dl tummaa siirappia
2 cm pala tuoretta inkivääriä raasteena
2 valkosipulin kynttä
2 tl mustapippuria
2 tl soodaa

Sekoita raaaka-aineet ja anna marinoitua vähintään 2h tai mielellään yön yli. 

Kastike
30 ml kalakastiketta
30 ml osterikastiketta 
60 ml soijakastiketta

Comment on Facebook

Kyllä kuulostaa herkulliselta😛☺️

2 months ago

Konttiaho Highland Ranch

... See MoreSee Less

Maailman ensimmäinen suomalaisen ruoan päivä on tänään. Valitaan siis maistuvia, puhtaita ja vastuullisia kotimaisia raaka-aineita ruokapöytäämme tänäänkin.

Juhlan kunniaksi arvomme tätä julkaisua kommentoineiden kesken 50€ arvoisen tuotekassin. Mitä tuotteitamme sinä toivoisit kassista löytyvän? Oletko jo maistanut Highland kebabia tai Auranakkeja?

Arvonta suoritetaan 4.9.2019 klo 22.00 eikä Facebook ole osallisena tähän arvontaan.
... See MoreSee Less

Maailman ensimmäinen suomalaisen ruoan päivä on tänään. Valitaan siis maistuvia, puhtaita ja vastuullisia kotimaisia raaka-aineita ruokapöytäämme tänäänkin. 

Juhlan kunniaksi arvomme tätä julkaisua kommentoineiden kesken 50€ arvoisen tuotekassin. Mitä tuotteitamme sinä toivoisit kassista löytyvän? Oletko jo maistanut Highland kebabia tai Auranakkeja? 

Arvonta suoritetaan 4.9.2019 klo 22.00 eikä Facebook ole osallisena tähän arvontaan.

Comment on Facebook

Arvonnan voittaja Oskari, paljon Onnea! tervetuloa noutamaan tuotekassi tilalta.

Kotimainen kunniaan. 👍

Kaikki kelpaa, kun on kotimaista ja lähiruokaa 🤗❤

Kaikki kelpaa 😊

Mukana arvonnassa. Mainittuja tuotteita en ole testannut. Oikea kokoliha minulle olisi iloinen yllätys arvontakassissa.

Molemmat kuulostaa todella hyvältä !😊

Kotimaista tottakai!

Kaikki käy!!

Kaikkea mitä mahtuu viiteenkymppiin!

Makkarat oli erinomaisia 😋 Nakit ja kebabit on testaamatta 👍

Auranakit, nam! =P Isännälle jotain tulisempaa ja meille muille perheenjäsenille kelpaa perusliha. Ei oo väliä onko tölkkiä tai makkaraa vai könttiä tai piffiä. Kaikki mänöö varmasti. Ai niin ja jos on jauhelihaa, voisin tehdä niistä herkullisia lihapullia yhteistyössä hirvenlihan kanssa. =)

Kaikki tuotteet on maistuvia mut auranakki kuulostaa aika hyvältä..👌

Auranakit olis ihan mun juttu, lapsi ottais mieluummin perusnakkeja =) Kaikki tulee kyllä käytettyä <3

Kebabia olisi kiva testata, jauheliha olisi tuttu ja varma valinta!

Kotimaisia

Kebabit ja Nakit vielä kokeilematta. Kotimaista mahdollisimman usein 🙂

Auranakit kuulostaa aikas hyvälle...👌

hyvältä kuulostaa aura nakki

Kebabia ja jauhelihaa olisi kassissa hyvää 😋

Lihasäilykkeitä ja tietysti noita auranakkeja 😛😊

Jauhelihaa ja auranakkeja ainakin olis hyviä kassissa.

Mukana ja auranakit olis kiva löytää kassista 👍

Auranakit kuulostaa herkulliselta!😊

Auranakit kuulostais kyllä 👌🏻

Brasialainen pihvikarja

View more comments

12mm sade ei ole juurikaan tuonut muutosta maaston vesitilanteeseen. Ojat ja purot edelleen yhtä kuivia. Tänään testissä puolikas IBC konttijuomakuppi 500l sillä pärjäillään huomiseen. ... See MoreSee Less

12mm sade ei ole juurikaan tuonut muutosta maaston vesitilanteeseen. Ojat ja purot edelleen yhtä kuivia. Tänään testissä puolikas IBC konttijuomakuppi 500l sillä pärjäillään huomiseen.

Comment on Facebook

Meillä 23 milliä ...

21,5 milliä täällä tullu vettä

Scroll to Top